logo
Ο μοναδικός πανελλαδικός κατάλογος
για καταστήματα και προμηθευτές!

Ραβανί

Υλικά
  • 1 βιτάμ
  • 1 ποτήρι ζάχαρη
  • 5 αυγά
  • 3 βανίλιες
  • 1 ποτήρι γάλα
  • σιμιγδάλι
  • 1 ποτήρι αλεύρι (το αλεύρι με το σιμιγδάλι να είναι συνολικά 500γρ)

Για το σιρόπι

  • 2 ποτήρια νερό
  • 1 ½ ποτήρια ζάχαρη

Χτυπάμε το βιτάμ, την ζάχαρη και τα αυγά καλά, προσθέτουμε το γάλα σιγά σιγά και έπειτα το αλεύρι, το σιμιγδάλι και τις βανίλιες. Αφού το μίγμα μας γίνει ομοιόμορφο το τοποθετούμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί και το ψήνουμε για 1 ώρα περίπου στους 170 βαθμούς. Αφού ψηθεί το αφήνουμε να κρυώσει και το περιχύνουμε με το σιρόπι.
Για να φτιάξουμε το σιρόπι, προσθέτουμε τα υλικά μας σε μια κατσαρόλα και τα αφήνουμε να βράσουν.

iconΑναζήτηση Επιχείρησης