logo
Ο μοναδικός πανελλαδικός κατάλογος
για καταστήματα και προμηθευτές!

Φλογέρες αμυγδάλου

Υλικά:
  • 320 γρ.φύλλο
  • 100 γρ. αμύγδαλα χοντροκομμένα
  • 100 γρ. φιστίκια αιγίνης χοντροκομμένα
  • 1 κουτ.γλυκού κανέλλα
  • Σιρόπι (900γρ.ζάχαρη,220γρ.γλυκόζη,450γρ.νερό)

 


Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε καλά τους ξηρούς καρπούς με την κανέλλα. Διπλώνουμε τα φύλλα ένα-ένα στα δυο αφού τα βουτυρώσουμε και βάζουμε από μια κουταλια στο κάτω μέρος κάθε φύλλου.Διπλώνουμε σε σχήμα κυλινδρικό και τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί.Αλείφουμε τις φλογέρες με βούτυρο και τις ραντίζουμε με νερό.Ψήνουμε σε προθερμασμένο μέτριο φούρνο μέχρι να πάρουν χρώμα.Όταν ψηθούν τις τρυπάμε με το πιρούνι και τις ρίχνουμε στο σιρόπι.Τις βγάζουμε και τις τοποθετούμε σε πιατέλα.

iconΑναζήτηση Επιχείρησης