logo
Ο μοναδικός πανελλαδικός κατάλογος
για καταστήματα και προμηθευτές!

Κουραμπιέδες

Υλικά:

  • 1.200 γρ.αλεύρι
  • 600 γρ. βούτυρο
  • 120 γρ. ζάχαρη
  • 320 γρ. ζάχαρη άχνη
  • ½ κ.γλυκού σόδα
  • 1 βανίλια
  • Ανθόνερο

Εκτέλεση:

Χτυπάμε καλά το βούτυρο με την απλή ζάχαρη,τη βανίλια και τη σόδα για 15 λεπτά.Προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια αφράτη ζύμη.Σχηματίζουμε τους κουραμπιέδες και τους ψήνουμε σε προθερμασμένο μέτριο φούρνο για 15 λεπτά.Τους ραντίζουμε ύστερα με το ανθόνερο και τους πασπαλίζουμε με την άχνη.

iconΑναζήτηση Επιχείρησης