Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα με μια κουταλιά νερό. Σε ένα μπολ χτυπάμε το βούτυρο, την ζάχαρη και το αλάτι, έπειτα προσθέτουμε την λιωμένη κουβερτούρα και τους κρόκους των αυγών, αφού χτυπήσουμε καλά τα ασπράδια των αυγών και δημιουργηθεί μια πλούσια μαρέγκα την προσθέτουμε και αυτή στο μίγμα μας. Στην συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά και το αλεύρι ώστε να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μίγμα. Αφού λαδώσουμε την φόρμα τοποθετούμε το μίγμα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα στους 170 βαθμούς. Αφού ψηθεί την αφήνεται να κρυώσει και την καλύπτεται εντελώς με την λιωμένη κουβερτούρα.