Για την γέμιση
Εκτέλεση
Για την βάση
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά. Αφού το μίγμα γίνει ομοιόμορφο, το τοποθετούμε στην φόρμα τάρτας και πιέζουμε καλά ώστε να καλυφθούν καλά τα πλαϊνά της φόρμας. Το ψήνουμε στην φόρμα για 10 λεπτά και το αφήνουμε να κρυώσει προκειμένου να προσθέσουμε την γέμιση.
Για την γέμιση
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε τον χυμό πορτοκαλιού, το ξύσμα πορτοκαλιού, το νερό και το κορν φλάουρ σε μέτρια θερμοκρασία και ανακατεύουμε σιγά σιγά μέχρις ότου πήξει το μίγμα. Αφού πήξει, προσθέτουμε την μαρμελάδα και το βούτυρο και ανακατεύουμε. Στην συνέχεια το απλώνουμε στην βάση της τάρτας και το ψήνουμε για 5 λεπτά. Το αφήνουμε έπειτα να κρυώσει τελείως και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.