logo
Ο μοναδικός πανελλαδικός κατάλογος
για καταστήματα και προμηθευτές!

Κέικ αμυγδάλου

Υλικά
  • 4 αυγά
  • 250γρ ζάχαρη
  • 250γρ αλεύρι
  • 250γρ βούτυρο (λιωμένο)
  • 250γρ αμύγδαλα
  • 200γρ χυμό πορτοκαλιού
  • 1 κουταλιά μπέικι πάουτερ

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε το βιτάμ, την ζάχαρη και τα αυγά καλά, προσθέτουμε το χυμό με τα αμύγδαλα και έπειτα το αλεύρι και το μπέικι και ανακατεύουμε ελαφρά. Αφού λαδώσουμε το ταψί ρίχνουμε το μίγμα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 περίπου ώρα στους 170 βαθμούς

iconΑναζήτηση Επιχείρησης